Vortrag von Dr. Sarah Kirchberger im 3. e-Workshop der Columbia University über wehrtechnische Industrien

06.06.2018

Am 02. Mai 2018 war Dr. Sarah Kirchberger mit einem Vortrag über die wehrtechnische Zusammenarbeit zwischen China, Russland und der Ukraine zu Gast im 3. E-Workshop „Defense Industries in the 21st Century: A Comparative Analysis“ des Comparative Defense Studies Program der Columbia University.

Cover The Decline of European Naval Forcest

Conceptualizing Naval and Maritime Strategy

This book brings together experts from the United States, Europe, and Asia to reflect on how maritime and naval strategy is conceptualised and how it has been used.